Nyckelordet på Komp visar "okänt"

Nyckelordet kommer att visas på skärmen så snart Komp får kontakt med våra servrar. Om skärmen visar nyckelordet som <okänt>, vänligen följ stegen nedan:

1. Vänta i cirka 10 minuter, det kan visas senare på skärmen
  2. Kontrollera att SIM-kortet på baksidan av Komp (bredvid USB-ingångarna)är helt isatt. Om inte, tryck in det tills det klickar till och så att du ser att SIM-kortet inte längre sticker ut. När detta är gjort startar du om Komp genom att koppla ur den i cirka 10 sekunder och ansluter den igen.
  3. Försök att flytta Komp närmre ett fönster eller in i ett annat rum.

Om sökordet fortfarande inte visas, kontakta vår support.