Hvorfor viser Komp nøkkelordet som "unknown"?

Nøkkelordet vil bli synlig på skjermen med én gang Komp får kontakt med serverne våre. Hvis Komp viser nøkkelordet som <unknown>, vennligst prøv stegene under:

1. Vent ca 10 minutter, nøkkelordet kan dukke opp etter en liten stund
  2. Sjekk om SIM kortet på baksiden av Komp (ved siden av USB inngangene) sitter ordentlig. Om det ikke sitter riktig, trykk den inn til du hører at den "klikker" på plass og den ikke stikker ut lenger. Når du har gjort dette, restart Komp ved å ta ut strømkontakten, vent 10 sekunder og sett inn igjen. Skru på Komp.
  3. Forsøk å flytt Komp nærmere ett vindu eller et annet rom.

Hvis nøkkelordet fremdeles ikke vises på Komp, eller du har en EV2 modell uten SIM kort med samme problem, kontakt support