Hur installerar jag Komp?

Komp installeras av en familjemedlem genom appen.

App-användaren måste vara i samma rum som enheten första gången den installeras.

Ladda ner vår installationsguide. Där har vi samlat allt du behöver veta för att starta med Komp.

1. Placera Komp på en stabil yta inom syn- och räckhåll för användaren
  2. Anslut strömkabeln till vägguttaget och till Komp

3. Ladda ner Komp-appen från App Store eller Google Play
  4. Öppna appen och tryck på Skapa användare
  5. Du kommer att bli ombedd att uppge nyckelord. Nyckelordet visas på skärmen efter att Komp har sats på.  Visas nyckelordet som "Unknown"? Läs mer här.
    Download app@2x
  6. Ge Komp ett smeknamn och skapa din användarprofil.
  7. Du kan bjuda in familjemedlemmar till Komp genom att klicka på ikonen Family i högra hörnet > Bjud in en familjemedlem.
    Användarna blir inbjudna via telefonummer, och till det numret kommer ett unikt personligt nyckelord att skickas som används för att ansluta till Komp. Nyckelordet kan endast användas en gång och är kopplat till telefonnumret, därför kan inbjudan bara användas av en person.
  8. Din Komp är nu installerad! Se till att Komp lämnas inkopplad över natten så att den kan ta emot eventuella programuppdateringar. Programuppdateringarna starta och avslutas automatiskt.