Hvordan bruke Komp-appen

Komp-appen er din inngangsportal til Komp-enheten.

Gjennom appen kan du sende bilder, meldinger og gjennomføre videosamtaler. Du kan også endre språkpreferanser, tidssone og tillegg som Værvarsel.

Denne artikkelen gir en innføring i nøkkelfunksjonene til Komp-appen.

Innholdsstrømmen

Innholdsstrømmen viser alle bilder og meldinger familien har sendt. Det er bare innhold som er synlig på Komp-enheten og planlagt innhold som vises i innholdsstrømmen.

Innholdet på Komp-enheten vil vises i en roterende bildestrøm frem til det utløper.

Sende bilder og meldinger

Du kan sende bilder og meldinger ved å trykke på "Legg til". Du kan velge mellom følgende alternativer:

• smartmockups_lkwh7v9xTa bilde: bruk kameraet ditt til å ta et bilde 📸
  • Last opp et bilde: bla gjennom bildegalleriet ditt og velg et bilde 🖼️
  • Legg til flere bilder: hvis du vil laste opp flere bilder raskt 🚀
  • Skriv en melding: skriv en tekstmelding for å informere om et besøk eller bare for å si hei! 👋

Når du laster opp et bilde kan du legge til bildetekst. Teksten kan plasseres i alle hjørner. Bildet vil først vises med tekst, og så uten tekst. Det gjør derfor ingenting om teksten dekker over deler av bildet.

Etter at du har lastet opp bildet ditt eller skrevet meldingen din, vil du ha muligheten til å se over innholdet, planlegge det og sette varighet.

Meldinger og bilder kan være private, som betyr at de ikke vil synes i andre familiemedlemmers innholdsstrøm.

Videosamtale

Trykk Samtale for å videoringe en Komp. Komp-enheten må være skrudd på og koblet til internett._JI_5924

Videosamtalen går automatisk gjennom etter 10 sekunder, med mindre bru

keren selv skrur av Komp-enheten.

TIPS: Roter telefonen eller nettbrettet ditt til landskaps modus. Videon vil da fylle hele skjermen din.

Innstillinger og tillegg

Vår app er designet for å tilby ulike funksjoner og innstillinger, somtilpasses

spesifikke behov og preferanser.

Komp appen er kompatibel med iOS (11.0 og nyere) og Android (9.0 og nyere).

Last ned Komp appen for Android

Last ned Komp appen for Apple