Använda Komp-appen

Komp-appen är din väg in till Komp-enheten.

Genom appen kan du skicka foton, meddelanden och ringa videosamtal. Du kan också ändra språk, tidszon och lägga till funktioner så som väder.

Denna artikel kommer ge dig en introduktion til nyckelfunktionerna i Komp-appen.

Flödet

Flödet visar alla foton och meddelanden som har delats av din familj. I Komp-flödet kan du se innehållet som för närvarande visas på Komp-enheten. Dessutom kan du i det planerade flödet se innehållet som är schemalagt att skickas vid en senare tidpunkt. Läs mer om schemaläggning av innehåll.

Innehållet på Komp-enheten kommer att visas i en kontinuerlig loop tills det varaktigheten löper ut.

Skicka foto och meddelanden

kicka foton och meddelanden genom att trycka på Lägg till. Du kan välja mellan följande alternativ:smartmockups_lkwh7v9x

• Ta foto: Använd din kamera för att ta ett foto i stunden 📸
  • Ladda upp foto: Bläddra igenom din galleri och välj en bild 🖼️
  • Lägg till flera foton: Använd detta alternativ om du snabbt vill ladda upp flera bilder 🚀
  • Skriv ett meddelande: Skriv ett textmeddelande för att informera din kära om ett besök, påminna dem att ta medicin eller bara säga hej! 👋

Efter att du har laddat upp ditt foto eller skrivit ditt meddelande har du möjlighet att granska innehållet, schemalägga det och ställa in en varaktighet. Läs mer om hur du lägger till och redigerar foton.

Du kan välja att göra ett meddelande eller foto privat, vilket innebär att de inte kommer att visas i andra familjemedlemmars flöden, men de kommer fortfarande att visas på Komp-enheten.

Videosamtal

_JI_5924Tryck på Samtal för att ringa ett videosamtal til Komp. Vänligen notera att Komp måste vara påslagen och online.

Videosamtalet kommer automatisk kopplas upp efter 10 sekunder, om inte användaren stänger av Komp-enheten när du ringer.

TIPS: Vänd din telefon eller surfplatta till landskapsläge. På så sätt kommer videon att fylla hela skärmen på Komp-enheten.

Inställningar och widgets

Vår app är utformad för att erbjuda olika funktioner och inställningar, var och en anpassad för specifika behov och preferenser.

Komp-appen är kompatibel med iOS (11.0 och senare) och Android (9.0 och nyare).