Vad är Komp Manage?

kari-in-video-call-1

Komp Manage är en plattform där du som anställd enkelt kan hantera- och få en tydlig överblick över din organisations Komp-enheter.

Manage är speciellt utvecklad för användning av Komp i en institution eller organisation. Målet med verktyget är att kunna hantera ett större antal Komp-enheter på ett enkelt och säkert sätt.

Med Manage kan du anpassa inställningar, ange namn och plats och ändra språket för era Komp-enheter. Du får en överblick över Komps tekniska status och vilka grupper de tillhör. Härifrån kan du bjuda in släktingar att ansluta till Komp-enheten på deras Komp Family-app och återställa Komp så att den är tekniskt redo att flyttas till en ny användare.

Manage är en del av Komp Pro. Andra delar av Komp Pro är Care, Kalender och klocka. För äldreboenden och institutioner är det vanligt att endast Manage är aktiverat på Komp, då huvudfokus är att underlätta en trygg och säker kontakt med anhöriga. Läs mer om Komp Pro på vår hemsida.