Hva er Manage?

Komp Manage er en plattform som gjør det enkelt å administrere -og holde oversikt over Komp-skjermene i din organisasjon.

Manage er spesielt utviklet for bruk av Komp i en institusjon, forening eller organisasjon. Målet med verktøyet er på en oversiktlig, enkel og trygg måte kunne administrere et større antall Komp-enheter.

Med Manage kan man tilpasse innstillinger, angi navn og plassering og endre språk på selve Komp-enhetene. Man får oversikt over Komp-enhetens tekniske status og hvilke grupper den tilhører. Herfra kan man invitere pårørende til å koble seg til Komp-enheten på sin Komp Familie-app og nullstille Komp-enheten slik at den er teknisk klar for å flyttes til en ny bruker.

Manage er en del av Komp Pro. Øvrige deler av Komp Pro er Care, Kalender og Klokke. Spesielt for institusjoner som sykehjem / langtidshjem er det vanlig å ha kun Manage aktivert på Komp da fokuset er å legge til rette for trygg og enkel pårørendekontakt. Lær mer om Komp Pro på våre nettsider

Video om administrere Komp ved hjelp av Manage