Felmeddelande: “Komp är inte tillgänglig”

Detta felmeddelande indikerar att det inte är möjligt att ansluta till Komp. Detta händer när strömkabeln dras ut, när Komp inte är ansluten till WiFi, eller har tappat uppkopplingen tillfälligt. Vänligen dubbelkolla med användaren att strömkabeln är ansluten till Komp. Om den är det, prova följande alternativ:

1. Starta om Komp genom att ta bort strömkabeln i 10 sekunder. Ofta återupprättar detta anslutningen.
  2. Starta om routern genom att koppla ur den i 30 sekunder.
  3. Om omstart av Komp och router inte fungerar, anslut telefonen med WiFi-nätverket och testa om internet fungerar korrekt. Kontakta din leverantör om det är problem med internet.
  4. Om internet fungerar som förväntat, försök ta bort och lägg till nätverket igen i Komp. Öppna Komp-appen och gå till Inställningar > Komp Inställningar > WiFi. Om det inte finns några konfigurerade nätverk men du är säker på att det har lagts till, skrolla ner och tryck på Konfigurera med Bluetooth. Starta om Komp och Komp-appen före och efter att du tagit bort och lagt till nätverket igen.
  5. Om du behöver hjälp, ta gärna kontakt med vår support!