Jag kan inte koppla till KOMP via bluetooth

Vänligen försök följande steg om du inte kan koppla til KOMP via Bluetooth:

1. Se till att Bluetooth och platstjänster är på
    Bluetooth ikonen vill visas i övre kanten, eller kolla inställningar på din telefon. Se till att appen har de tillåtelser som krävs för att använda funktioner som bluetooth. På Android telefoner heter bluetooth tillåtelsen "enheter i närheten". Några telefoner kräver också platstjänster för att koppla till enheter som KOMP.
  2. Starta om din telefon och/eller KOMP
    Stäng av KOMP, ta ur strömkabeln i 10 sekunder, starta KOMP igen.
  3. Försök med en annan telefon eller surfplatta.
    Om möjligt, bjud in en annan familjemedlem och försök göra tillkopplingen med en annan telefon. Ibland, tyvärr, kan telefonens Bluetooth för gamla. Om man försöker med en annan enhet, vänligen starta om KOMP först genom att ta ur strömkabeln i 10 sekunder.

Om allt ovan fortfarande inte fungerar, är det bäst att du kontaktar oss, så att vi kan hjälpa dig.

Vi har upplevt att några kunder har problem att koppla till KOMP med Bluetooth med några Samsung, och budget Android modeller. Det är oftast för att platstjänster måste aktiveras.

Det är möjligt att använda en USB-till-ethernet adapter och använda ett trådbundet nätverk men det kan vi inte garantera att fungerar.