Hur loggar jag in i Komp-appen?

Detta är en artikel som visar hur du loggar in på Komp-appen eller om du har problem med att komma ihåg ditt lösenord.

Logga in med e-post

1. Tryck på "Logga in"

2. Tryck på "Logga in med Komp-konto"

3. Ange din e-postadress och lösenord och tryck på "Logga in"

4. Du har loggat in och kan börja använda Komp!

IMG_9062IMG_9063IMG_9064IMG_9065

Logga in med app, Google eller Facebook

1. Tryck på "Logga in"

2. Tryck på "Logga in med Komp-konto"

3. Välj det alternativ du har använt tidigare

4. Följ stegen för att logga in.

Logga in med telefonnummer

Vi fasar för närvarande ut den här inloggningsmetoden.

1. Tryck på "Logga in"

2. Fortsätt med SMS

3. Ange ditt telefonnummer, tryck på "Nästa"

4. Ange inloggningskoden du fick via SMS, tryck på "Klar"

5. "Uppdatera inloggning" - Uppdatera dina inloggningsuppgifter. Du kommer att använda din e-postadress för att logga in nästa gång.

Jag har glömt mitt lösenord, vad ska jag göra?

Inga problem, följ dessa steg.

1. Tryck på "Glömt lösenord?"

2. Skriv in din e-postadress, tryck på "Skicka"

3. E-post skickad. Vi har skickat ett e-postmeddelande med en länk som låter dig återställa ditt lösenord.

4. Öppna din e-post. Om du inte kan hitta e-postmeddelandet för återställning av lösenordet, vänligen kontrollera mappen för skräppost. Om du inte får ett e-postmeddelande är det möjligt att du använder en annan inloggningsmetod eller en annan e-postadress.

5. Klicka på den gröna knappen "Ändra lösenord".

6. Uppdatera ditt lösenord. Skriv in ditt nya lösenord och bekräfta lösenordet igen.

7. Lösenord uppdaterat. Ditt lösenord har uppdaterats framgångsrikt, och du kommer nu att kunna använda ditt nya lösenord för att logga in.

IMG_9111IMG_9061IMG_9112

Bild 10.07.2023 kl. 11.29Bild 10.07.2023 kl. 11.31Bild 10.07.2023 kl. 11.29-1