Bjud in familjen Komp Pro/ Komp Manage

Den här artikeln gäller Komp Pro/ Komp Manage. Om du är en familjemedlem som ska bjuda in resten av familjen så ber vi dig om att läsa denna artikel.

Komp fungerar som bäst bär familjemedlemmar kan ha videosamtal och dela ögonblick från sin vardag med Komp användaren. Du behöver endast bjuda in en familjemedlem, eftersom de själva kan bjuda in resten av familjen från appen.

Följ detta steg för att bjuda in familjen:

1. Klicka på Hantera
  2. Välj den KOMP som du önskar att bjuda in en familjemedlem till
  3. Scrolla ned till Familj
  4. Klicka på Hämta nyckelord
  5. Dela nyckelordet med familjemedlemmen och be dem ladda ned appen Komp från App Store/Google Play
  6. Familjemedlemmen kan sedan bjuda in resten av familjen efter att de har angett nyckelordet och anslutit till Komp via appen.