Invitere familien Komp Pro/ Komp Manage

Denne artikkelen gjelder Komp Pro/ Komp Manage
Om du er et familiemedlem som skal invitere resten av familien ber vi deg  lese denne veilederen.

Komp fungerer best når familiemedlemmer kan videoringe og dele øyeblikk fra hverdagen sin. Du trenger kun å legge til ett familiemedlem ettersom de kan invitere resten av familien fra appen.

Følg disse stegene for å invitere familien:

1. Trykk Manage
  2. Velg KOMPen du ønsker å invitere et familiemedlem til
  3. Scroll ned til Familie
  4. Trykk Få nøkkelord
  5. Del nøkkelordet med familiemedlemmet og be dem om å laste ned appen Komp fra App Store/Google Play
  6. Familiemedlemmet kan invitere resten av familien etter at de har oppgitt nøkkelordet og opprettet profilen sin i appen