Anslut Komp till trådbundet nätverk

Om det trådlösa nätverket är instabilt är det möjligt att ansluta Komp till det trådbundna nätverket. Allt du behöver är en USB --> Ethernet adapter, som finns att köpa i de flesta elektronikaffärer.

Observera att Komp inte kan ansluta till nätverket både via en trådbunden anslutning och en trådlös anslutning. Om du använder en Ethernet-kabel, se till att du tar bort den trådlösa anslutningen genom att följa stegen nedan.

1. Öppna appen
  2. Tryck på Inställningar > Komp Inställningar > WiFi
  3. Klicka på det tillagda nätverket.
  4. Tryck på Ta bort