Slik starter du en app på nytt på enheten din

Disse trinnene kan utføres for alle apper på enheten din. Noen ganger får apper tidsavbrudd eller krasjer uventet. Det første trinnet for å prøve å løse ethvert appproblem bør være å starte appen på nytt.

Slik starter du appen på nytt:

• iPhone 10+/iPad 11+/Nyere modeller: Lås opp enheten din > Sveip sakte opp fra bunnen av skjermen og stopp midt på skjermen > Sveip opp på Komp-appen opp så den forsvinner
    iPhone 9 og eldre/iPad 10 og eldre: Dobbelttrykk på Hjem-knappen > Sveip opp på Komp-appen opp så den forsvinner
  • Android: De fleste Android-enheter har en firkantet knapp nederst på skjermen. Når du trykker på det, vises alle åpne apper i et galleri. Sveip appene bort for å lukke og stoppe dem fra å kjøre i bakgrunnen.
    Et annet alternativ er å gå inn i enhetsinnstillingene > Trykk på Apper > Trykk på Komp-appen > Trykk på "Tving stopp"

Vi anbefaler at du undersøker hvordan du starter appen på nytt for den spesifikke enheten din, da denne prosedyren kan oppdateres eller endres av produsenten av enheten.