Nøkkelordet til Komp fungerer ikke

Jeg setter opp Komp for første gang

Nøkkelordet til Komp kan kun brukes én gang. Dersom noen allerede har koblet seg til Komp ved hjelp av nøkkelordet så trenger du en invitasjon for å koble deg til. Du vil da motta en egen engangskode.

Hvis nøkkelordet viser "unknown", vennligst les her om hva du kan gjøre.

Jeg har blitt invitert til å bruke Komp

Hvis Komp allerede er satt opp, trenger du en invitasjon fra en eksisterende bruker. Du vil da motta en personlig engangskode.

Dersom nøkkelordet ikke virker, følg forslagene under:

1. Sjekk at nøkkelordet er riktig.
  2. Spør personen som inviterte deg om å sjekke at nøkkelordet er korrekt. De kan se det ved å Åpne appen > innstillinger > brukere > inviterte og trykk på navnet ditt.
  3. Hvis dette ikke er første gangen du prøver å opprette en bruker, kan det hende at profilen din allerede er opprettet. Gå tilbake og trykk logg inn med mobilnummeret ditt.

Om nøkkelordet fremdeles ikke virker, ta kontakt med oss på support