Nyckelordet till Komp fungerar inte

Jag installerar Komp för första gången

Nyckelordet till Komp kan bara användas en gång. Det kan vara så att någon annan redan använt nyckelordet, men inte slutfört installationen. I så fall kan nyckelordet fortfarande vara synligt på skärmen. Be personen som påbörjat installationen att slutföra sin profil och skicka en inbjudan.

Om nyckelordet på skärmen visas som "okänt", läs här vad du kan göra.

Jag har blivit inbjuden

Om Komp är installerad behöver du en inbjudan från en befintlig användare. Du får då ett personligt och unikt nyckelord. Om du inte fått något nyckelord, be din familjemedlem att bjuda in dig via appen och skicka nyckelordet till dig.

Om nyckelordet inte fungerar kan du prova förslagen nedan:

1. Kontrollera att nyckelordet är detsamma som det du fått.
  2. Be personen som bjöd in dig att kontrollera om de gav dig rätt nyckelord. De kan göra detta i sin app i Inställningar > Användare > Inbjudna och klicka på ditt namn.
  3. Om det inte är första gången du försöker skapa ett konto kan det vara så att profilen skapades förra gången du provade. Gå tillbaka och försök att logga in med ditt telefonnummer.

Om nyckelordet fortfarande inte fungerar, kontakta vår support.