Hvordan invitere nye brukere til Komp?

Når du inviterer noen til Komp, vil et unikt nøkkelord bli opprettet som ditt familiemedlem må bruke for å koble til Komp.

1. Åpne Komp-appen
  2. Trykk Innstillinger → Administrer brukere → Inviter et familiemedlem
  3. Skriv navnet på personen du ønsker å invitere, og gi de en rolle
  4. Trykk på Opprett invitasjon
  5.  Del nøkkelordet med den du ønsker å invitere. Du kan fortelle dem hva det her, sende det på e-post eller messenger, eller sende dem en forhåndsskrevet SMS i appen

Personen du har invitert må da laste ned appen, lage en konto og koble seg til Komp med nøkkelordet de har fått. Invitasjonskoden er gyldig i én uke etter opprettelse. Du kan se gyldighetsperioden i invitasjonen.

Du kan ikke bruke det samme nøkkelordet til å invitere flere personer, siden hvert nøkkelord er personlig og bare kan brukes én gang.

Om personen du inviterte mistet nøkkelordet sitt, eller ikke mottok SMS-en, kan du sende nøkkelordet på nytt. Gå til Innstillinger > Administrer brukere > Koblet til denne Kompen > Invitert og klikk på navnet.