Hur bjuder jag in en ny användare till Komp?

När du bjuder in någon till Komp skapas en unik inbjudningskod som personen du bjudit in måste använda för att ansluta till Komp-enheten.

1. Öppna appen
  2. Tryck på Inställningar → Hantera användare → Bjud in en familjemedlem
  3. Fyll i namnet på den användaren som du vill bjuda in och tilldela användaren en roll
  4. Tryck på Bjud in
  5. Dela inbjudningskod med den du önskar att bjuda in. Du kan säga koden, skicka det via mejl eller messenger, eller skicka nyckelordet via ett färdigt SMS i appen

Personen som du har bjudit in måste ladda ner appen, skapa en användare och ansluta sig till Komp med hjälp av inbjudningskoden. Inbjudningskoden är giltig i en vecka efter den skapades. Du kan se giltigheten i inbjudan.

Du kan inte använda samma inbjudningskod för att bjuda in flera personer eftersom varje kod är personligt och bara kan användas en gång

Om personen du bjudit in har tappat bort sin inbjudningskod, eller inte fått meddelandet, kan du skicka om kod om du går in på Inställningar > Hantera användare > Kopplade till denna Komp > Inbjudna och trycker på personens namn.