28/9 - Problem med innlogging i Komp-appen

Oppdatering 29.september: Problemet er funnet og løst. Det er nå mulig å logge inn i Komp appen igjen.

Oversikt

Vi opplever for øyeblikket følgende problemer for våre Android-brukere:

• Problemer med å logge inn
  • Problemer med å be om nytt passord
  • Problemer med å opprette en ny bruker

Dette påvirker spesielt kunder som bruker Android-versjon 14, men vi har også sett at kunder med andre versjoner opplever de samme problemene, selv om det ikke gjelder alle.

iOS-brukere kan fortsatt logge inn. Noen iOS-brukere har opplevd problemer med innlogging. Hvis dette skjer, vennligst slett appen og last den ned igjen. Prøv deretter å logge inn som vanlig!

Hva gjør vi med det?
Vi jobber aktivt med å identifisere og løse problemet. En oppdatert versjon av appen er under utvikling og vil bli sendt til Google for godkjenning. Denne prosessen kan ta litt tid, og vi forventer at en ny versjon av appen vil være tilgjengelig snart.

Forventet tidslinje
Det er vanskelig å forutsi hvor lang tid dette vil ta, men vi streber etter å lansere den oppdaterte appen så snart som mulig.

Takk for tålmodigheten!
Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse mens vi jobber med å løse dette problemet. Vi vil oppdatere deg så snart vi har mer informasjon.