Vår Komp ska flyttas, vad ska vi göra?

Komp kan enkelt flyttas med din släkting till deras nya hem. Om din Komp använder det integrerade 4G-abonnemanget behöver du bara ansluta den på den nya platsen. Om du behöver använda WiFi, följ dessa steg. För att göra detta måste du vara i samma rum som Komp och Komp måste vara inkopplad. Se till att du har gett Komp-appen tillstånd att använda Bluetooth.

1. Öppna appen
  2. Tryck på Inställningar > WiFi > Konfigurera via Bluetooth
  3. Se till att Bluetooth på din enhet är påslaget
  4. Välj nätverket från listan
  5. Fyll i lösenordet och eventuellt användarnamn
  6. Klicka på ANSLUT
Om du har svårigheter att ansluta din enhet till Komp via Bluetooth, läs mer här.