Min WiFi/4G-anslutning är inte stark nog. Vad ska jag göra?

Den här artikeln innehåller vilka steg du kan ta för att förbättra nätverksanslutningens styrka för din Komp

Komp använder antingen WiFi eller 4G för att fungera. Du måste se till att nätverkets signalstyrka är tillräckligt stark för högre kvalitet videosamtal och ljud ska fungera önskvärt.

Vad händer om mitt WiFi/4G inte är bra?

Om du upplever låg kvalitet på videosamtal, ljudproblem eller anslutningsproblem med Kompen, kan det vara så att ditt WiFi eller 4G-nätverk har för dålig uppkoppling för att använda Komp.

WiFi-användare

För de som använder ett eget WiFi, förslår vi att du tar kontakt med din bredbandsleverantör och frågar om det finns några alternativ för att öka kvaliteten och få en bättre signalstyrka. Ett alternativ som de kan förslå är en WiFi-förstärkare.

Om du använder ett WiFi som tillhör ett äldreboende eller annan allmän plats behöver du ta kontakt med IT-personalen som är ansvarig för nätverket. De kanske kan förslå sätt att förbättra uppkoppling och kvaliteten på samtalen.

4G-användare

För de som har ett 4G-abonnemang hos oss uppstår de flesta problem med uppkoppling på grund av dålig 4G-täckning i området. Vi föreslår att du placerar Komp när ett fönster för att få ut det mesta av 4G-täckningen. Hjälper inte det, rekommenderar vi att köpa en WiFi-router då den inte är beroende av 4G-täckningen.

Vi är inte ansvariga för tredje parts produkter och kan inte garantera att produkterna fungerar med Komp, inklusive de som förslås ovan. När du köper Komp har du 30-dagars öppet köp. Se då till att testa att du har tillgång till internet och att det fungerar önskvärt. Skulle ni har problem med WiFi/4G inom denna perioden går det att returnera Kompen och få full återbetalning i samband med att Kompen returnerats till oss.