Schemalägg innehåll

Med denna funktionen har du möjlighet att schemalägga ett foto eller textmeddelande som ska skickas vid en senare tidpunkt. Detta gör det möjligt för dig att ställa in påminnelser för uppgifter som att ta medicin eller äta lunch, eller att säkerställa en jämnt flöde av nytt innehåll på Kompen.

Schemaläggning av innehåll

1. Tryck på Lägg till-knappen i Komp-appen och välj om du vill skicka ett textmeddelande, ta ett foto eller ladda upp en bild från din galleri. Det går inte att schemalägga flera foton samtidigt.
  2. Redigera fotot eller texten som du önskar.
  3. Aktivera Schemalägg detta inlägg och välj tid och datum för när innehållet ska skickas till Komp.
  4. Tryck på Schemalägg inlägg

Scheduling_photo

Schemalagd innehåll

Håll enkelt koll på ditt schemalagda innehåll genom att växla till det schemalagda flödet. Här kan du få en översikt över alla planerade foton och meddelanden från hela familjen eller bara dina egna. Du kan även göra eventuella redigeringar av ditt schemalagda inlägg om det behövs.

Scheduling_Content

Schemalägg innehåll  är en Premium-funktion.