Planlegging av historier

Med funksjonen for planlegging av historier har du muligheten til å planlegge en foto- eller tekstmelding som skal sendes på et senere tidspunkt. Dette gjør det mulig for deg å sette påminnelser for oppgaver som å ta medisiner eller spise lunsj, eller sikre jevn strøm av ferskt innhold til Komp.

Planlegging av innhold

1. Trykk på "Legg til" -knappen i Komp-appen og velg om du ønsker å sende en tekstmelding, ta et bilde eller laste opp et bilde fra galleriet ditt. Det er ikke mulig å planlegge flere bilder samtidig.
  2. Rediger bildet eller teksten slik du ønsker.
  3. Aktiver "Planlegg denne historien" og velg tid og dato for når innholdet skal sendes til Komp.
  4. Trykk på "Planlegg historie".

Scheduling_photoPlanlagt strøm

Hold enkelt styr på alt det planlagte innholdet ditt ved å bruke "Planlagt strøm" funksjonen. Her kan du få en oversiktlig visning av alle de planlagte bildene og meldingene, enten det er for hele familien eller bare dine egne.

Scheduling_Content

Planlegging av historier er en Premium-funksjon.