Jag har blivit inbjuden till Komp

Du kommer att få ett unikt, personligt inbjudningskod om en familjemedlem har bjudit in dig till att använda Komp.

Följ steden nedan för att ansluta och komma igång med Komp:

1. Ladda ner Komp från App Store eller Google Play.

Komp-png-4
  2. Tryck på “Skapa Användare” och följ stegen i appen. Du kan välja om du vill logga in med ett befintligt konto (exempelvis Google eller Apple) eller skapa ett nytt konto med hjälp av din mejladress
  3. När du har skapat ditt konto, tryck “Anslut till Komp” och välja “Gå med i en befintlig Komp Family”. Du behöver fylla i nyckelordet som du mottagit
  4. Ge Komp ett smeknamn (t.ex. Mamma eller Farfar)
  5. Du är nu inloggad!