Internet och Komp

Varje Komp (EV2b-modell) levereras med ett integrerat SIM-kort. SIM-kortet kan aktiveras och ge Komp obegränsad användning av mobildata för en fast månadskostnad. Efter att Komp levererats är alla SIM-kort aktiva i en månad, för att göra det så enkelt som möjligt att komma igång. När en månad passerat inaktiveras SIM-kortet automatiskt om du inte köpt till 4G-prenumerationen.

Om du inte köpt en 4G-prenumeration, men vill veta mer eller beställa en prenumeration, kontaktar du du oss på No Isolation.

Komp levereras också med ett nätverkskort som gör det möjligt att ansluta till ett WiFi. Om du vill kan du till och med ansluta Komp till internet via en Ethernet-kabel med en hjälp av en USB-till-Ethernet-kabel.

Lägg till WiFi på Komp

Vi arbetar med en lösning där du själv kan lägga till WiFi från Komp Pro-plattformen. Fram till dess att funktionen lanseras gäller följande:

Om du vill lägga till ett WiFi på en eller flera Komp, kontakta oss direkt på support@komp.family

Detta är den information vi behöver om nätverket för att kunna hjälpa dig:

• Komps serienummer
  • Nätverksnamn / SSID
  • Lösenord (och eventuellt användarnamn)

De som använder Komp-appen (familj, släktingar, osv) har möjlighet att lägga till ett WiFi-nätverk på Komp direkt i appen. Om Komp inte är ansluten till internet (t.ex. på grund av dålig mobiltäckning), är det möjligt att lägga till internet i appen via Bluetooth. För att göra detta måste du vara i samma rum som Komp.

Komp och internet via kabel

Det är möjligt att ansluta Komp till internet via en ethernet-kabel med hjälp av en USB-till-Ethernet-kabel.

Har du fler frågor? Vi hjälper dig gärna!