Hur ger jag Komp-appen behörigheter på min enhet?

Det är viktigt att Komp-appen har de nödvändiga behörigheterna aktiverade på din enhet för att fungera fullt ut. Om du till exempel inte tillåter att appen använder mikrofonen får du inget ljud när du ringer Komp.

Följ dessa stegen för att hitta appbehörigheter på din enhet:

iOS:

1. Öppna telefonen/enhetens inställningar
  2. Scrolla ner och hitta Komp-appen
  3. Se till att aktivera dessa funktioner
  • Kontakter - för enkel åtkomst till dina kontakter när du bjuder in nya användare
  • Bilder - så att du kan öppna ditt bildgalleri och skicka en befintlig bild till Komp
  • Bluetooth - för att skapa en bluetooth-anslutning mellan Komp och din enhet för WiFi-inställningar
  • Mikrofon - gör det möjligt för dig och Komp-användaren att höra varandra
  • Kamera - gör det möjligt för dig och Komp-användaren att se varandra

Android:

1. Öppna telefonen-/enhetens inställningar
  2. Gå till Apper och hitta Komp-appen
  3. Tryck på Behörigheter
  4. Se till att aktivera dessa funktioner

Kontakter - för enkel åtkomst till dina kontakter när du bjuder in nya användare
Filer och medier - så att du kan öppna ditt bildgalleri och skicka en befintlig bild till Komp
Enheter i nærheten - för att skapa en bluetooth-anslutning mellan Komp och din enhet för WiFi-inställningar
Posisjon - några enheter kräver detta för att aktivera bluetooth
Mikrofon - gör det möjligt för dig och Komp-användaren att höra varandra
Kamera - gör det möjligt för dig och Komp-användaren att se varandra