1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Selge eller kjøpe en brukt Komp

Dersom du har kjøpt en Komp, men ikke lenger trenger den, kan du gi den bort eller selge den.

Før du selger en brukt Komp

Før du kjøper en brukt Komp

• Det finnes forskjellige Komp-modeller, så sjekk hvilken modell du kjøper.
  • Sørg for at Komp er tilbakestilt til fabrikkinnstillinger, så kan du se nøkkelordet på skjermen.
  • Slå på Komp for å sjekke lyden og skjermen.
  • Modell EV2b: Sjekk at SIM-kortet er satt inn på baksiden av Komp, rett under USB-portene. Noen ganger blir SIM-kortet tatt ut av tidligere eier, noe som gjør at du ikke kan starte et 4G-abonnement.
  • Be om å få kopi av kvitteringen fra selger.

Jeg har kjøpt en Komp brukt, og den er ikke tilbakestilt. Hva burde jeg gjøre?

Du må kontakte den forrige eieren og be dem invitere deg til Komp og gjøre deg til administrator. Deretter må du legge til WiFi før du tilbakestiller Komp.