Hvor finner jeg nøkkelordet til Komp?

Hvor finner jeg nøkkelordet?

Når du setter opp Komp

Du finner nøkkelordet på skjermen når du skrur på Komp. Når nøkkelordet er brukt vil det forsvinne fra skjermen, og nye brukere må inviteres fra Komp-appen.

Om du har oppgitt nøkkelordet vil det bli deaktivert, selv om du ikke har fullført oppsettet. Nøkkelordet kan fremdeles være synlig på skjermen om Komp ikke har tilgang til internett. Vennligst fullfør oppsettet, eller  inviter et annet familiemedlem for å fullføre oppsettet.
Download app@2x

Når du har blitt invitert

Du må bli invitert av en tilkoblet bruker dersom du ikke setter opp Komp. Når du blir invitert opprettes det et unikt nøkkelord som deles med deg, for eksempel via SMS eller WhatsApp.

Vennligst be personen som har invitert deg om å dele nøkkelordet med deg.

Når du inviterer andre familiemedlemmer vil de motta et nøkkelord.

Om du skal koble til en Komp Pro må du få nøkkelord av en ansatt med Pro-bruker

Hva er nøkkelord?

Nøkkelordet kobler Komp til din mobiltelefon og sørger for at kun din familie har tilgang.