1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvor er Komp tilgjengelig?

Komp kan bestilles til følgende land: https://komp.family/en/product/komp/

Sender vi ikke direkte til ditt land? Ingen grunn til bekymring, du kan sende Komp videre selv. Komp fungerer hvor som helst i verden med en stabil WiFi-tilkobling.

Land der vårt 4G-abonnement er tilgjengelig:

Østerrike, Ålandsøyene, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Færøyene, Finland, Frankrike, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Tyskland , Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Vatikanet.

Våre SIM-kort leveres av Telia.