Administrer visningsvalg

I Komp appen kan du enkelt velge hvilke funksjoner du ønsker at skal vises på Komp skjermen. Dette inkluderer å tilpasse måten innhold vises på, og innstillinger for språk og klokke.

Tilpass visningsvalg

1. Fra hjemskjermen, gå til Innstillinger, øverst i høyre hjørne
  2. Gå til Komp Innstillinger
  3. Gå til Visningsvalg
  4. Her kan du skru av eller på funksjonene ved trykke på bryteren til høyre for hver funksjon. Grønn betyr og grå betyr AV.

Display_options

• Brukerlisten er en oversikt over alle som er tilkoblet Komp skjermen. Brukernes profilbilde og navn vil være synlig når innhold vises på Komp skjermen.
  • Når et bilde eller en melding vises på Komp skjermen er det mulig å velge om navnet til avsenderen skal være synlig eller ikke. På denne måten kan Komp brukerne vite hvem det er som har sendt innholdet
  • Når Vis avsender er påskrudd er det mulig å velge om bare navnet skal vises (e.g. "Jane"), eller om man skal ha Fra format (e.g. "Fra: Jane").

Tid og språk

• Velg Språk som brukes på Komp skjermen når det gis informasjon om været, tiden, brukere og mer. Denne innstillingen påvirker ikke språket i Komp appen til familiemedlemmene som er tilkoblet Komp
  • Velg Tidssone for hvor Komp befinner seg. Denne innstillingen påvirker ikke tidssonen i Komp appen til familiemedlemmene som er tilkoblet Komp
  • Velg Klokkeinnstillinger for å tilpasse klokken. Du kan endre klokkevisning, og legge til døgnorientering (å gi brukeren informasjon om hvilken tid på døgnet det er, dag/natt), dato og ukedag.

Clock