Ta bort och radera användare/profil

Ta bort din profil

Om du vill ta bort din användare från en Komp, var vänlig följ dessa steg:

1. Öppna Komp-appen och logga in.
  2. Gå till Inställningar > Hantera användare > Kopplade till denna Komp.
  3. Längst ner på sidan finns det möjlighet att välja "Ta bort mig från denna Komp".

Att ta bort din profil från en Komp kommer inte att radera din användare. Om du vill radera din profil måste du också följa stegen nedan.

Observera att det inte är möjligt att ta bort din användare om du är den sista administratören. I så fall måste du göra en reset av Kompen. Läs mer om hur du gör reset av Komp.

Radera ditt konto

1. Öppna Komp-appen och logga in.
  2. Gå till Inställningar > Min Profil > Radera konto.
  3. Innan du raderar ditt konto måste du ta bort din profil från Kompen. Var vänlig att följa stegen ovan.