Komp Premium-funktioner

Baserat på feedback från våra Komp-användare har vi utvecklat flera nya Premium-funktioner i Komp-appen (se beskrivning nedan).

Vad är Komp Premium-funktioner?

Premium-funktionerna är extra funktioner i Komp-appen som är tillgängliga för användare med ett abonnemang. Endast ett abonnemang per familj behövs och alla i familjen kan använda Premium-funktionerna.

Om du har ett aktivt 4G- eller Komp Family-abonnemang är tillgång till våra Premium-funktioner inkluderad och du behöver inte göra någonting.

Vem är Premium-funktionerna tillgängliga för?

Premium-funktionerna är tillgängliga för alla app-användare som har ett av följande abonnemang: 4G-abonnemang, Komp Family-abonnemang eller som använder en Komp Pro (ofta utlånad via en kommun). Ett hyresabonnemang inkluderar inte Premium-funktionerna.

Hur kan jag teckna ett abonnemang?

Den som är administratör kan enkelt teckna ett abonnemang i appen för att få tillgång till premium-funktionerna!

Våra nuvarande Komp Premium-funktioner

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla våra Komp Premium-funktioner. Vill du vara med och påverka Komp's utveckling? Gå med i vår feedback-klubb genom att klicka på länken nedan.

Skicka innehåll senare

Med vår nya planeringsfunktion kan du nu skicka ett textmeddelande eller en bild på en specifik dag och tidpunkt. Det kan vara användbart för dig som vill skicka påminnelser till Komp om möten eller när en aktivitet ska börja.

Ladda upp fler bilder

Att ladda upp flera bilder till Komp har hittills varit en tidskrävande process. Därför har vi nu gjort det möjligt att ladda upp upp till 5 bilder samtidigt.

Dygnorienterad klockaDay Orientation Clock

Klockan på Komp kan nu ställas in med dygnorientering för att visa om det är dag eller natt, morgon eller kväll på Kompen tillsammans med klockslaget. Detta gör det enkelt att hålla koll och kan öka självständigheten.

• Morgon: från 06 till 10
  • Förmiddag: från 10 till 12
  • Eftermiddag: från 12 till 18
  • Kväll: från 18 till 24
  • Natt: från 00 till 6

Om du anger att dagen startar kl. 08:00 kommer den visa "natt" fram till den tiden. På samma sätt, om du nämner att dagen slutar kl. 22:00, kommer det övergå till "natt" redan då.

Obegränsad mobildata

Du behöver inte oroa dig för WiFi. Ett integrerat SIM-kort med 4G ingår i varje Komp-modell EV2b.