Komp Family abonnemanget

Om du beställt Komp efter den 28 november 2022 krävs Komp Family abonnemang för att använda Komp. Om du beställt Komp före den 28 november 2022 är denna prenumeration valfri.

Vad ingår i Komp Family abonnemanget?

• Obegränsad 4G mobildata
  • Obegränsat lagringsutrymme för bilder och meddelande
  • Bjud in hela familjen att dela innehåll till Komp
  • Utökad kundsupport
  • Ingen delning eller försäljning av personuppgifter till tredje part eller annonsörerActivate subscription

Hur betalar jag för abonnemanget?
Personen som installerar Komp kommer att bli ombedd att aktivera abonnemanget när den installeras. Följ bara instruktionerna i appen för att starta abonnemanget. Appen tar dig automatiskt till Google Play Store eller App Store, där abonnemanget betalas. Det är möjligt att starta abonnemanget senare, men du kommer inte att kunna använda nyckelfunktionerna i Komp förrän abonnemanget är aktiverad.

Om du köpte din Komp före den 28 november 2022 kan du aktivera abonnemanget via Family > Abonnemang.

Kan någon annan betala för abonnemanget?
Ja, vilken administratör som helst kan betala för prenumerationen via appen.

Varför måste jag ha ett Komp-abonnemang om vi kopplar Komp till WiFi?

Komp har flera månatliga kostnader kopplade till sig, som servrar och hosting, service, mjukvaruunderhåll etc. Dessa kostnader har alla ökat, vilket gör det nödvändigt att införa ett abonnemang för alla Komps. Abonnemanget speglar de nämnda kostnaderna inklusive gratis 4G.

Komp monteras i Norge av komponenter tillverkade över hela världen. De senaste åren har priset på dessa komponenter, frakten och själva produktionen ökat. För att säkerställa att vi kan fortsätta att tillverka och distribuera Komp behöver vi höja priset.

I vilka länder fungerar 4G-abonnemanget?

Österrike, Åland, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Färöarna, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Tyskland , Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Vatikanen.

Jag köpte Komp före den 28 november 2022. Behöver jag ett Komp-abonnemang?

Nej, Komp-abonnemanget krävs endast för Komp köpt efter 28 november. Om WiFi inte är tillgängligt kan du aktivera ett Komp Family abonnemang i appen.

Jag köpte Komp före 28 november 2022 och har ett abonnemang. Hur avslutar jag det?
Du avslutar ditt abonnemang via Google Play Butik eller App Store genom att följa stegen här.