Hur fabriksåterställer jag Komp?

Om du vill behålla några bilder kan administratörer ladda ner dem i appen genom att trycka på de tre prickarna bredvid fotot > Ladda ner bild

1. Gå till Inställningar uppe i högra hörnet
  2. Tryck på Om Komp
  3. Tryck på Fabriksåterställ Komp och följ instruktionerna i appen

Komp kan även fabriksåterställas av vår support. Se till att Komp är online. Om du har flyttat Komp från sin tidigare plats kan du behöva lägga till WiFi igen. När du kontaktar No Isolation, vänligen ha serienumret nära till hands.