1. Hjälpcenter
  2. Komp Pro / Komp Manage
  3. Komp Pro/Komp Manage | Grupper och åtkomstnivåer

Behörighetsnivå för anställda

Vad är behörighetsnivå?

Behörighetsnivå/tillgångsnivå kontrollerar vilka funktioner den anställda har tillgång till att använda på KOMPerna i sin grupp.

Behörighet ges till en anställd på gruppnivå. Det betyder att en anställd kan ha olika behörighetsnivåer till olika KOMP i olika grupper. Den högsta behörighetsnivån gäller alltid om man har tillgång till samma KOMP i flera grupper.

Anställda får automatiskt den lägsta behörighetsnivån (ingen behörighet) når de bjuds in till organisationen

Ändra behörighet

Eftersom behörighet ger på gruppnivå måste du först välja grupp där den anställda du önskar att ändra behörighet på är tillagd.

1. Klicka på den anställda för att få upp behörighetsnivåer
  2. Du kan här se de olika funktionerna man kan ge tillgång till och vilka behörighetsnivåer man kan välja mellan
  3. Välj önskad nivå och klicka på Spara

Behörighetsnivåer

KOMP Care

• Full tillgång
    Dela innehåll och genomföra videosamtal till alla KOMP i gruppen. Kan radera andras anställdas innehåll.
  • Normal
    Dela innehåll och genomföra videosamtal till alla KOMP i gruppen.
  • Läsa och videosamtal
    Endast möjligt att se innehåll som andra har delat och genomföra videosamtal. Inte tillgång till att skicka bilder eller meddelanden.
  • Endast videosamtal
    Endast möjligt att genomföra videosamtal. Kan inte skicka bilder eller meddelanden.
  • Ingen åtkomst
    Ingen tillgång till KOMP innehåll

KOMP Klocka

• Normal
    Ändra klockor och skapa mallar
  • Endast läsning
    Endast möjligt att se klockor
  • Ingen åtkomst
    Ingen åtkomst till KOMP Klocka

KOMP Kalender

• Full tillgång
    Skapa kalenderaktiviteter på alla KOMP. Kan radera aktiviteter i kalender som är gjorde av andra i organisationen.
  • Normal
    Skapa kalenderaktiviteter på alla KOMP.
  • Endast läsning
    Endast möjligt att se kalenderaktiviteter upprättade av andra.
  • Ingen åtkomst
    Ingen tillgång till KOMP Kalender