Løst: Problemer med bildevisning i Komp-appen 3/10

Vi opplever for øyeblikket et problem med å vise bilder i Komp-appen. Selv om bildene kanskje ikke lastes inn riktig i appen, vil de fortsatt vises som forventet på Komp-enheten.

OPPDATERING 12:10: Dette problemet skal nå være løst, og du kan bruke Komp-appen som vanlig igjen. Hvis bildene fortsatt laster, vennligst prøv å starte appen på nytt og åpne den igjen.

Brukere kan merke at bilder i feeden deres vises som "laster" eller kanskje ikke vises i det hele tatt. Det er imidlertid viktig å merke seg at selv om bildene ikke er synlige i appen, vil de vises korrekt på Komp-enheten selv.

Vi forstår hvor viktig det er for deg å se bilder i Komp-appen, og vi setter pris på tålmodigheten din mens vi arbeider med å løse dette problemet. Vi vil gi oppdateringer om fremdriften og informere deg når problemet er løst.

Du kan følge problemet via denne lenken https://status.komp.family/, og vi vil også gi oppdateringer der så snart problemet er løst.

Takk for forståelsen og støtten! Vennligst sjekk tilbake her for eventuelle oppdateringer relatert til dette problemet.