1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Koble lydutstyr til Komp

For å bruke eksterne høyttalere, hodetelefoner, mikrofon eller annet lydutstyr til Komp, må du koble til et USB-lydkort i en av USB-kontaktene på baksiden av din Komp-enhet.

• Kjøp et eksternt USB-lydkort og koble lydkortet til en av USB-portene. Hvis utstyret ditt har en direkte USB-tilkobling, trenger du ikke et eksternt lydkort, og du kan koble utstyret direkte.
  • Koble utstyret til lydkortinngangen eller USB-utgangen.

Ekstra utstyr vil ikke skade Komp-enheten din. Vi kan imidlertid ikke garantere at alt utstyr vil fungere med din Komp.