1. Hjelpesenter
  2. Abonnement og returer

Komp Premium-funksjoner

Basert på tilbakemeldinger fra Komp brukerne våre har vi utviklet flere nye Premium-funksjoner i Komp appen (se egen beskrivelse av disse nedenfor).

Hva er Komp Premium-funksjoner?

Premium-funksjonene er ekstra funksjoner i Komp appen som er tilgjengelige for brukere med et abonnement. Man trenger kun ett abonnement per familie. Har man ett abonnement kan alle i familien benytte Premium-funksjonene i appen.

Hvis du har et aktivt 4G- eller Komp Family-abonnement er tilgang til våre Premium-funksjoner inkludert og du trenger ikke å foreta deg noe.

Hvem er Premium-funksjoner tilgjengelige for?

Premium-funksjonene er tilgjengelige for alle app-brukere med ett av følgende abonnementer: 4G-abonnement, Komp Family-abonnement, eller for de som bruker en Komp Pro (ofte utlånt via en kommune). Leieabonnement inkluderer ikke Premium-funksjonene.

Hvordan skaffer jeg meg et abonnement?

Den som er administrator kan enkelt skaffe et abonnement i Komp-appen for å få tilgang til premium-funksjonene!

Våre nåværende Komp Premium-funksjoner

Vi jobber for å kontinuerlig forbedre og utvikle våre Komp Premium-funksjoner. Vil du være med på å påvirke utviklingen av Komp? Bli med i feedback-klubben vår ved å klikke på denne lenken.

Send innhold senere

Med vår nye planleggingsfunksjon vil du nå kunne sende en tekstmelding eller et bilde på en spesifikk dag og tidspunkt. Det kan være nyttig for deg som ønsker å sende påminnelser til Komp om avtaler eller når en aktivitet skal starte.

Last opp flere bilder

Å laste opp flere bilder til Komp har frem til nå vært en langtekkelig prosess. Derfor har vi nå gjort det mulig å laste opp opptil 5 bilder samtidig.

DøgnorienteringsklokkeDay Orientation Clock

Klokken på Komp kan nå settes opp med døgnorientering for å vise om det er dag eller natt, morgen eller kveld på Kompen sammen med klokkeslettet. Dette gjør det enkelt å få oversikt, og kan gi økt kontroll og selvstendighet.

• Morgen: fra 06 til 10
  • Formiddag: fra 10 til 12
  • Ettermiddag: fra 12 til 18
  • Kveld: fra 18 til 24
  • Natt: fra 00 til 6

Hvis du bestemmer at dagen starter kl. 08:00, vil Komp vise "natt" frem til dette tidspunktet. På samme måte, hvis du bestemmer at dagen avsluttes kl. 22:00, vil Komp gå over til "natt"-perioden etter dette tidspunktet.

Ubegrenset mobildata

Du trenger ikke bekymre deg for om du har WiFi. Et integrert SIM-kort med 4G er inkludert i hver Komp-modell EV2b.