Internett på Komp

Hver Komp (modell EV2b) har et SIM-kort integrert i maskinen. SIM-kort kan aktiveres og gir Komp ubegrenset bruk av mobildata for en månedlig sum. Alle SIM-kort er aktive den første måneden etter Komp leveres, for å gjøre oppstarten så enkel som mulig.

Hvis du ikke allerede har kjøpt ett 4G abonnement, men ønsker å vite mer eller bestille tilgang til internett direkte på Komp ta kontakt med din forhandler eller No Isolation.

Komp har også et nettverkskort for tilkobling til WiFi. Det er også mulig å koble internett til Komp gjennom ethernet kabel ved bruk av en USB-til-ethernet-kabel.

Legge til WiFi på Komp

Vi jobber med en løsning der du skal kunne legge til et WiFi selv fra Komp Pro-plattformen. Inntil den funksjonen er lansert gjelder følgende:

Ønsker du å legge til et WiFi på en eller flere Komp, ta kontakt med Komp direkte på support@komp.family.

Dette er informasjonen vi trenger om nettverket for å hjelpe deg:

• Serienummer på Komp
  • Nettverksnavn/SSID
  • Passord (eventuelt brukernavn hvis det er nødvendig)

Brukere av Komp-appen (familie, pårørende etc), har mulighet til å legge til WiFi på Komp direkte i appen. Hvis Komp ikke allerede er på internett, f.eks. grunnet manglende mobildekning, er det mulig å legge til internett i appen ved hjelp av Bluetooth. Det forutsetter at app-brukeren er i samme rom som Komp. Kablet internett på Komp

Det er også mulig å koble internett til Komp gjennom ethernet kabel ved bruk av en USB-til-ethernet-kabel.

Har du flere spørsmål? Vi hjelper deg gjerne, ta direkte kontakt med oss!