1. Hjelpesenter
  2. Komp Pro / Komp Manage
  3. Komp Pro | Bilder, meldinger og videosamtale

Kalender og påminnelser

Hva er Komp Kalender?

Komp Kalender lar deg opprette hendelser som kan vises i en dagsplan med påminnelser. Her kan du enkelt legge inn faste gjøremål eller enkeltstående hendelser.

Du finner Kalender i applikasjonsmenyen.

Dagsplan og påminnelser

Dagsplanen viser en oversikt over dagens hendelser og når de inntreffer. Om du ikke ønsker å vise dagsplanen kan den skrus av fra Innstillinger. Dagsplanen genereres automatisk fra hendelsene du har opprettet.

Alle hendelser vil varsles når de inntreffer, og vises i 5 minutter. Når du oppretter en hendelse kan du også sette en påminnelse før hendelsen inntreffer.

Opprett en ny hendelse

1. Trykk Opprett ny
  2. Velg hvem du ønsker å opprette hendelsen for
  3. Oppgi deretter et navn på hendelsen, beskrivelse (valgfritt), tidspunkt, illustrasjon (valgfritt) og om hendelsen skal gjentas
  4. Trykk Lagre

Endre eller slette en hendelse

1. Finn hendelsen i kalendervisningen
  2. Trykk på hendelsen
  3. Trykk Rediger eller Fjern