1. Hjelpesenter
  2. Abonnement og returer

Hvordan starter jeg et Komp Family-abonnement?

Bare administratorer kan starte et abonnement.

Hvis du trenger et Komp Family-abonnement på din Komp, vil du se en banner i appen din.

1. Trykk på det røde banneret hvor det står Din Komp har ikke et aktivt abonnement

2. Scroll ned og trykk på Start 90 dagers gratisperiode

3. Du vil nå se en popup fra Google Play Store eller App Store. Trykk på Abonner

4. Følg appinstruksjonene og bekreft bankdetaljene dine hvis du blir bedt om det.

Trykk nedenfor for informasjon om oppdatering av betalingsmåten din for:
Google Play Store
Apple App Store

5. Når det er gjort, er abonnementet ditt aktivt! Det kan ta noen minutter før det vises i appen.