Hvordan legge til et Wifi-nettverk på Komp?

Hvis du har kjøpt Komp etter 28. november 2022, er 4G-abonnementet automatisk inkludert. Legg til WiFi hvis mobilnettverket ikke er tilstrekkelig i ditt område.

Når du setter opp din nye Komp for første gang, vil du se at Komp kommer online. Dette er på grunn av det innebygde 4G SIM kortet som er aktivt i oppstartsfasen . Dersom du ikke ønsker å starte et 4G abonnement via appen, vil SIM kortet bli deaktivert etter oppsett og du er nødt til å legge til ett Wifi nettverk.

Om din Komp er online

1. Åpne appen
  2. Trykk Innstillinger > Komp Innstillinger > Internett
  3. Velg nettverket fra listen. Hvis nettverket ikke er i listen, kan du legge det til manuelt. Bla ned og trykk manuell.. Du må vite navnet på nettverket (SSID)
  4. Fyll inn passord, om nødvendig, brukernavn
  5. Trykk Lagre

Om din Komp er offline

Om din Komp er offline må du legge til ett WiFi nettverk via Bluetooth. For å gjøre det må du være i samme rom som Komp. Sørg for at Komp appen har tillatelse til å bruke bluetooth på telefonen din.

1. Åpne appen
  2. Trykk Innstillinger  > Komp Innstillinger > Internett > Legg til WiFi
  3. Sørg for at Bluetooth er slått på på din enhet
  4. Velg nettverket fra listen
  5. Fyll inn passord, om nødvendig, brukernavn
  6. Trykk Koble til