Hvordan lage snarvei for Komp Pro/ Komp Manage på hjemskjermen

Hvordan lage snarvei for Komp Pro/ Komp Manage på hjemskjermen:

For enkel tilgang til administrasjonsverktøyet fra mobiltelefon kan det opprettes en snarvei på mobiltelefonens hjemskjerm. Snarveien vil fungere som en hurtigknapp som tar deg direkte til nettsiden.

iOS + Safari

Merk: På iOS telefoner er det bare Safari som lar deg legge til snarveier direkte på hjemskjermen, og det er viktig at mobiltelefonen er oppdatert med nyeste iOS programvaren.

• Åpne Safari
  • Åpne nettsiden komp-pro.noisolation.com
  • I nettleseren, velg Del
  • Trykk Legg til på Hjem-skjerm
  • Skriv et navn
  • Trykk Legg til

Android + Chrome

• Åpne Chrome
  • Åpne nettsiden komp-pro.noisolation.com
  • I nettleseren, velg Alternativer
  • Trykk Legg til på startsiden
  • Skriv et navn
  • Trykk Legg til

Android + Microsoft Edge

• Åpne Microsoft Edge
  • Åpne nettsiden komp-pro.noisolation.com
  • Trykk på kontektsmeny (nedre høyre hjørne)
  • Velg Legg til på startsiden
  • Velg Legg til og trykk OK

Windows Phone + Internet Explorer*

*Vi støtter ikke IE 11 aktivt, og vi anbefaler derfor å bruke en annen nettleser for best mulig brukeropplevelse.