1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Fjern og slett brukeren/kontoen din

Fjern brukeren din

Hvis du ønsker å fjerne brukeren din fra en Komp, følg disse stegene:

1. Åpne Komp-appen og logg inn.
  2. Gå til Innstillinger > Administrer brukere > Koblet til denne Kompen.
  3. Nederst på siden er det et alternativ for å velge "Fjern meg fra denne Komp".

Brukeren blir ikke slettet ved å fjerne den fra en Komp. Dersom du ønsker å slette profilen din må du også følge trinnene nedenfor.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å fjerne brukeren din hvis du er den eneste administratoren. I så fall må du tilbakestille Komp'en for å fjerne brukeren. Lær mer om hvordan du tilbakestiller Komp.

Slett brukeren din

1. Åpne Komp-appen og logg inn.
  2. Gå til Innstillinger > Min profil > Slett konto. Før du sletter kontoen din må du fjerne profilen din fra Komp. Følg trinnene ovenfor.
Hvis du trenger hjelp, kontakt support@komp.family, og vi vil hjelpe deg!