1. Hjelpesenter
  2. Abonnement og returer

Endre betalingsopplysninger

Hvis du har et 4G-abonnement via Google Play Store eller Apple Store, vennligst les nedenfor:

Google Play Store (Android)

Google Play Store lar Android-brukere betale for gjentagende avgifter eller abonnementer, som 4G-abonnementet til Komp. Google Play Store belaster deg automatisk på samme dato hver måned.

Du kan endre betalingsdetaljene dine i Google Play-kontoen din, under Betalinger og abonnementer:

1. Åpne Google Play-appen
  2. Gå til profilen din (ikonet øverst til høyre)
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer > Abonnementer
  4. Trykk på Komp-abonnementet
  5. Trykk på Oppdater ved siden av Primær betalingsmåte
  6. Legg til de nye kortdetaljene

Mer infoformasjon finner du her.

Vær oppmerksom på at abonnementsoppsigelser ikke kan angres, selv om du alltid kan abonnere på nytt i fremtiden.

App Store (iOS)

App Store iOS-brukere kan betale for gjentagende avgifter eller abonnementer, inkludert 4G-abonnementet for Komp. App Store belaster deg automatisk på samme dato hver måned.

For å endre betalingsdetaljene på iPhone eller iPad, åpne Innstillinger på enheten din:

1. Åpne Innstillinger
  2. Trykk på navnet ditt
  3. Trykk på Betaling og frakt
  4. Trykk på rediger eller Legg til betalingsmåte

Mer informasjon om administrering av iOS-abonnementene dine er tilgjengelig på Apples nettsider.

No Isolation

Hvis du kjøpte 4G-abonnementet ditt direkte hos oss eller via nettsiden vårt, kan du kontakte vår kundestøtten for å endre betalingsopplysningene dine.